de omgevingsmanager van ConQuest op locatie
de omgevingsmanager als verbindende schakel
Informeer naar onze omgevingsmanager: 0186 - 656 222

De omgevingsmanager: steeds vaker de bepalende factor voor een geslaagd project

Goed luisteren, informeren en communiceren. Snel actie ondernemen en zorgen wegnemen. Dat zijn de kwaliteiten die een omgevingsmanager nodig heeft om de juiste verwachtingen te scheppen over een bouwproject en de overlast te beperken. Zodat jij als aannemer toch gewoon je werk kunt doen. Want als er bij mensen weerstand is tegen je project, kan dat een stagnerend effect hebben op de werkzaamheden.

Ben je aannemer van een project waarbij omgevingsmanagement een belangrijke rol speelt, maar je hebt niet de capaciteit of de tijd om dit serieus in te vullen? En je vindt het wel belangrijk dat bewoners tevreden zijn over de herinrichting van hun straat, de vervanging van het riool of de vernieuwing van het straatwerk? Zet dan een omgevingsmanager van ConQuest in. Deze onderhoudt namens je bedrijf het contact met bewoners, bedrijven en andere belanghebbenden (stakeholders).

Onze omgevingsmanager is een doorgewinterde communicatiespecialist die met een luisterend oor hét aanspreekpunt is voor de omgeving. Door regelmatig de projectlocatie te bezoeken en altijd bereikbaar te zijn via telefoon of e-mail vormt onze omgevingsmanager de verbindende schakel tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Steeds zoekt hij samen met jou naar kansen om de belanghebbenden optimaal te informeren en hun zorgen weg te nemen. Want in een tevreden omgeving is het prettig en soepel werken. Daar gaat het immers om!

Meer lezen

Wil je weten wat onze omgevingsmanager voor je kan betekenen?

Neem contact met ons op!
omgevingsmanager Gerard IJdo op locatie in Strijen

ConQuest-omgevingsmanager Gerard IJdo is hier op locatiebezoek in de Oranjewijk te Strijen, waar hij aanspreekpunt is voor bewoners en bedrijven. In 2019 krijgt de wijk een facelift: nieuwe kabels en leidingen, riolering, huisaansluitingen, straatwerk en openbare verlichting.

Interessant? Deel deze pagina

Elke tender kent specifieke vaktaal
waterbodemoppervlaktedetectieonderzoek toeritdoseerinstallatie groutanker krooshekreiniging rotganskeuteldichtheidstellingen surplusslibindikker flocculator probalistische planning stekerbare oplossingen de kleine modderkruiper mitigerende maatregelenstil mastiek asfalt tunnel technische installaties (TTI) influent effluent eisen klic-melding vleermuis hop-over waterbodemoppervlaktedetectie verkeerslichtbeïnvloedingssysteem

ConQuest tenders. is onderdeel van ConQuest communication. creation. tenders.