Van omgevingsanalyses tot teksten en vormgeving
Van omgevingsanalyses tot teksten en vormgeving
Bel ons! 0186 - 656 222

Ondersteuning tenderteam

Handjes nodig?

ConQuest tenders. haakt aan bij je tenderteam en verzorgt het gehele kwalitatieve deel van je aanbieding.

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

De klantvraag optimaal beantwoorden met omgevingsanalyses

Om de klantvraag optimaal te kunnen beantwoorden, is het van belang om al in een vroeg stadium de omgeving te analyseren en stakeholders actief te betrekken bij het project. Zo krijg je een reëel beeld van de mogelijkheden én van de hindernissen die je eventueel kunt verwachten.

ConQuest tenders. voert omgevingsanalyses voor je uit, het liefst door de omgeving ter plekke te bekijken en te praten met belanghebbenden. Wij analyseren de omgeving vanuit verschillende invalshoeken: wie heeft welke belangen, leven er bepaalde weerstanden en hoe is het met de leefbaarheid, bereikbaarheid en veiligheid gesteld? Deze informatie vormt de input voor je uitvoeringswijze en/of fasering, zodat je bijvoorbeeld optimaal hinder kunt beperken. Bovendien geeft ConQuest tenders. advies over de te volgen communicatiestrategie.

Tekstredactie of tekstproductie voor je Plan van Aanpak

Déze vlotte, foutloze en puntige zin leest makkelijk en snel. Wat niet gezegd kan worden van déze zin, die, veelvuldig voorzien van komma’s en dus veel informatieve elementen, vol onbegrijpelijke vaktaal – waarmee men weliswaar laat zien verstand van zaken te hebben maar die (helaas) de lezer van het rechte spoor brengt en soms zelfs met een kluitje het riet in stuurt – waardoor men de kern van de zaak niet meekrijgt. En dat is zonde.

Daarom produceren wij foutloze, actief geschreven teksten die prettig lezen. Maar we kijken naar méér dan alleen taal. De tekst van een EMVI-plan moet 100 procent aansluiten bij de uitvraag. Ons werk begint dan ook bij het opstellen van een 'kapstoktekst' op basis van de inschrijfleidraad. We geven je aanwijzingen voor het schrijfproces om te komen tot de juiste inhoud.

De schrijvers van ConQuest tenders. redigeren of produceren de teksten voor je Plan van Aanpak. Wij zijn kritisch op ons eigen werk: alle teksten ondergaan bij ons nog een interne review.

Complexe zaken simpel in beeld brengen met illustraties

Een planning, fasering, werkwijze of trade-off matrix? Breng de boodschap kort en krachtig met een illustratie! Het blijft soms lastig iets helder uit te leggen in woorden. Of een lange tekstuele uitleg neemt te veel ruimte in beslag in het plan. ConQuest tenders. maakt daarom – als het even kan – heldere illustraties om complexe zaken uit te leggen.

Een mooie vormgeving scoort beter!

Natuurlijk kan je het kwalitatieve deel van je inschrijving in Word uitwerken, printen en in een map stoppen. Maar een mooie vormgeving draagt wel degelijk bij aan het winnen van de opdracht! De lezer (beoordelaar) neemt visuele informatie namelijk sneller en beter op.

Goede vormgeving is rustig, toegankelijk en ondersteunend aan de inhoud. Het leidt de lezer door de tekst van het EMVI-plan. Je kunt op de juiste plaatsen zaken benadrukken. Gebruik projectspeficieke foto's en illustraties, want: een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden!

ConQuest tenders. geeft niet alleen je Plan van Aanpak vorm, maar geeft je hele inschrijving een professionele uitstraling. Van de voorbladen voor het prijsdeel tot het etiket op de doos bij een papieren inschrijving.

Pakkende presentaties

Onderdeel van een aanbesteding is soms ook een presentatie, bijvoorbeeld bij een BVP-traject. Onze grafisch vormgevers maken pakkende presentaties die aansluiten bij het grafisch ontwerp van de aanbieding.

Maar ConQuest tenders. denkt ook mee over de inhoud (welke boodschap) en verzorgt zelfs trainingen om je medewerkers optimaal te laten scoren tijdens de presentatie.

Ruimte voor alle tenderteamleden

Het is een hele opgave om alle tenderteamleden op dezelfde dag op dezelfde tijd bij elkaar te hebben. En dan is het maar de vraag of je daar intern voldoende ruimte voor hebt.

ConQuest tenders. kan je die ruimte bieden. Onze grote vergaderruimte biedt plaats aan maximaal 15 personen (een kleinere aan maximaal 6 personen) en daarnaast hebben we een aparte werkplek met twee vaste bureaus en een vergadertafel.

Op conquest.nl lees je meer over onze vergaderfaciliteiten.

Interessant? Deel deze pagina

Een mooie vormgeving scoort beter!

Een mooie vormgeving scoort beter

Strip voor omwonenden waarin speciale methode dijkversterken uitgelegd wordt.

Complexe zaken simpel in beeld brengen met illustraties

Tekstredactie of tekstproductie voor uw Plan van Aanpak

Tekstredactie of tekstproductie voor uw Plan van Aanpak

rotonde businesspark Amstelwijck

De klantvraag optimaal beantwoorden met omgevingsanalyses

Een mooie vormgeving scoort beter!

Een mooie vormgeving scoort beter

Pakkende presentaties

Pakkende presentaties

ConQuest tenders. is onderdeel van ConQuest communication. creation. tenders.